aptal aşık

    en az aşık olmak kadar basittir aptal olmak.

    yalnız daha kısa sürer aşka nazaran, bazılarımız aşklarının yetmezliğinden erken bitişinden yakınırken bu pek hoş karşılanmayabilir. lakin sizi temin ederim genç ölen aşklarımızdan daha çocuk duygulara sahiptik bir zamanlar. kimbilir nerelerde büyütücektik onları. aptal aşıklar koleji?
    erken başladık ve erken bitirdiler bizi..
    (30.08.2007 15:47)

we will rock you

    heran, her yerde, her nevi haleti ruhiyede, herhangi bir insan evladını gaza getirip yaşam sevincine boğabilecek yeryüzündeki tek şarkıdır bazılarına göre..
    (30.08.2007 14:47)

carpe diem

    istikbal temelli korkularımızın yumuşak doz yatıştırıcısıdır..

    birilerinin "belki"lerine takıldıkça aklın, etraf karanlık ruhlarıi, yarınını umutsuz kılınca -ki tahmin edilen tesadüfler vardır gerçekleşmeden hayli evvel ve işte haksız bunaltının esas infazlıklarının ürünüdür bunlar. vazgeçmek makul geldikçe "bozuk asap" bünyeye, hatırlamama çabaları nafileliklerini sürdürdükçe bugün sana çoktan yetmişse aslında. yarına değil muammaya yatıp muammaya kalkıyorsak...hep sol taraftan başlayacaksa 24'lükler andan sonra, kutsa kendini sende, anı yaşa.
    (30.08.2007 12:58)

yağmur

    damlalar layık sana, rahmetler ve bildiğim bütün kalemler.. onun gözlerini görmek istiyorum normalden çok farklı olsun, bütün ruhu benimkine konsun..hüzünlensin istiyorum yaşanmamışlıklara, yaşanamamışlıklara pişman olsun eğsin başını sonra ..

    tedbirle teselliye uzansam alsam kollarıma onlar ise hala usulca dokunurken ruhlarımıza. arındırılsak seninle tüm sevaplardan.yaşamı koklasan beni solusan ve daha da inandırsa dudakların. rahatsız etmeseler bizi ,belkide damlayanlar korurdu ikimizi..

    başka fikrin olmazken yalnızca bak bana, seni sağanakta almak isterdim karşıma...
    (25.08.2007 14:48)

seri katil

    hayatımın ilk 15 yıllık evresini adı geçen romaları okuyarak harcadığım ve dolayısıyla ilk ve orta okullarda uygulanan mesleki yönelme anketlerinde malum görevin üzerimde dominantlığını gösterip sınıfın en cılız insanından nası olur bea..ve de zua.. benzeri etki yahut tepkiler ile karşılaşmamı görev edindiğine ve sıradaki kurbanının kendim olduğuna inanmaya başladığım yaşam formu..
    (25.08.2007 14:35)

tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş

    ömre vurulan damgalar sen ne kadar istemesen de hep karşına cıkar.. kimin kime ait olduğunu bilemem artık şayet yorum yapmak zor aidiyet bahsinde bana göre.. lakin kapak tencereninse, her ne kadar bayan tencere öyle hissetmese de, rahat bırakalım her anlarında birbirlerinin olmama sanılarıyla arasınlar olmayan diğer yarılarını..
    (25.08.2007 14:26)

sayfa: 1-2-3

Vampircik - 2005 - 2015

sözlük hiçbir kurumla bağlantılı olmayan birkaç kişi tarafından düşünülmüş bağımsız bir platformdur. sözlük içerisindeki yazıların tüm sorumluluğu yazarlarına aiittir. sözlük bu yazıların doğru olduğu hakkında bir teminat vermez. yazılan yazıların telifi bize ait değildir, çalınız çırpınız ama kaynak gösteriniz.

sözlük sistemi ile geliştirilmiştir.